SKEMA Business School får AMBA akkreditering

Vi gratulerer vår samarbeidspartner SKEMA Business School med AMBA akkreditering og tittelen «Triple Crown».

Internasjonal anerkjennelse til vår samarbeidspartner

Vi gratulerer vår samarbeidspartner SKEMA Business School med AMBA akkreditering og tittelen «Triple Crown» (akkreditert innenfor EQUIS, AACSB, AMBA). Dette gjør at SKEMA har blitt en del av en svært eksklusiv gruppe. Mindre enn 1% - av verdens handelshøyskoler har denne trippel akkrediteringen.

Alice Guilhon, direktør for SKEMA, sier; "Å vinne Triple Crown på bare tre år er et resultat av en mobilisering av alle ansatte, studenter og akademikere på skolen. Denne internasjonale anerkjennelsen øker synligheten av SKEMA på verdensbasis og viser hvilken faglig tyngde og kvalitet SKEMA står for.

For Metier er dette nok en bekreftelse på at vi har valgt riktig samarbeidspartner. SKEMA har godkjent våre kursprogrammer som del av deres akademiske programmer, slik at vi kan tilby våre kursdeltakere studiepoeng fra SKEMA. Vi samarbeider også om en unik Executive MBA in Project Management.

SKEMA Business School får EMBA akkreditering