Ivalua og Metier samarbeider for å akselerere digital transformasjon innen source-to-pay

helse

14. juni 2023

Ivalua, en global leder innenfor kostnadsstyring og innkjøpsløsninger, kunngjorde i dag et nytt samarbeid med oss i Metier for å muliggjøre digital transformasjon av organisasjoner i Norge på området.

Metier satser på digital transformasjon, og er glade for det nye samarbeidet med Ivalua. 

Ivalua bidrar til at en global og bred kundebase til å effektivt håndtere kostnader og leverandører på én plattform gjennom hele verdikjeden av behov til betaling (source-to-pay/S2P). Takket være automatiseringen, transparensen og de sømløse samarbeidsverktøyene som tilbys gjennom Ivaluas skybaserte plattform for kostnadsstyring kan du som kunde øke lønnsomheten, drive innovasjon, forbedre ESG-arbeidet og redusere risiko.

Som en del av avtalen vil Metier kunne tilby full implementering av Ivaluas løsning til sine kunder. Dette vil inkludere rådgivning, utvikling av driftsmodell for innkjøpsfunksjoner, program- og prosjektledelse, digital transformasjon, endringsledelse og opplæring.

 

Samarbeid med ledende leverandør av source-to-pay-løsning

"Vi er glade for å samarbeide med Ivalua. De er en ledende leverandør av en source-to-pay-løsning som inkluderer alt innen innkjøp, fra mottak av tilbud og optimalisering av innkjøp, til innsamling og sammenstilling av behovene til brukerne, forhandlinger og kontraktstyring, fakturering og skatteinnbetaling, betaling, kostnadsanalyse og mye mer," sier Karl Martin Karlsen, business director hos Metier. "Organisasjoner som bruker Ivaluas source-to-pay-løsning kan digitalisere sine innkjøpsprosesser mer effektivt, få bedre sporbarhet og kommunikasjon i innkjøpsprosessene og større gevinster for selskapet."

"Metiers visjon og kompetanse harmonerer godt med Ivaluas løsning og strategi, og vi deler det felles målet om å bygge en mer bærekraftig fremtid," sa Gabriel Giret, VP for allianser hos Ivalua. "Vi ønsker Metier velkommen til vårt partnerfellesskap og ser frem til å kombinere Ivaluas virkelig samlede S2P-plattform med Metiers ekspertise og nettverk for å imøtekomme voksende markedskrav, og muliggjøre digital transformasjon av organisasjoner i Norge, på dette området."

Les mer om samarbeidet her

Om Ivalua

Ivalua er en ledende leverandør av skybasert programvare for kostnadsstyring. Deres komplette, samlede plattform gir virksomheter muligheten til å effektivt håndtere alle kategorier av kostnader og alle leverandører, noe som øker lønnsomheten, forbedrer ESG-ytelsen, reduserer risiko og øker ansattes produktivitet. De har tillit fra hundrevis av verdens mest aktede merkevarer og blir anerkjent som en global leder av anerkjente bransjeanalytikere. Lær mer på www.ivalua.com.

 

Kontakt Karl Martin dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om Ivalua.

Karl Martin Karlsen

Karl Martin Karlsen

Business Director Metier Digital

+47 95821857

karl.karlsen@metier.no

Har du lest?

Verdifull erfaring fra helsesektor viktig i moderniseringen av Altinn

Verdifull erfaring fra helsesektor viktig i moderniseringen av Altinn

Marianne Braaten har mer enn 20 års erfaring med styring og ledelse av komplekse prosjekter og programmer i offentlig sektor. Dette er dyrebar erfaring som er avgjørende i oppdraget hun er i nå, som programleder for Nye Altinn – et program som er stort, komplekst og viktig for at over 500 interessenter skal kunne fungere på en effektiv måte i hverdagen.

OneCo satser på bedriftsintern kompetanseheving

OneCo satser på bedriftsintern kompetanseheving

OneCo øker sin satsing på kompetanseheving innen prosjektledelse og eierstyring. Som et ledd i dette har de inngått en samarbeidsavtale med oss i Metier. Målet er å øke prosjektlederkompetansen på tvers av organisasjonen og bygge ledere som får fremtidens...