9 grunner til å bli med oss

Vi er en gjeng på rundt 250 personer som brenner for samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter, initiativer og virksomhetsutvikling. Gjelder det også deg, vil du helt sikkert trives godt hos oss. Her kan du nemlig gjøre en forskjell i prosjekter som er viktige for Norge. Her er 9 gode grunner til at du burde søke jobb hos oss.

1. Du blir en del av en dyktig gjeng

Begynner du hos oss vil du ta del i et profesjonelt, dynamisk og faglig sterkt miljø. Gjennom ledelsesrådgiving og digital transformasjon hjelper vi virksomheter med å levere godt over tid. Vår Management Consulting og Academy-divisjon tilbyr kundene våre støtte, opplæring og innføring av prosjektrammeverk og metodikk i virksomhetene. På prosjektledelse og -styring tør vi å si at vi er nummer èn. Det var tross alt her det hele startet for oss for 40 år siden.

2. Skikkelig spennende prosjekter

Prosjektene og initiativene vi er inne i varierer ikke bare i størrelse og kompleksitet, men også i bransje. Vår portefølje består av cirka 60% offentlige og 40% private initiativer. Vi er involvert i alle faser innen virksomhets- og prosjektutvikling. Som konsulent kan du blant annet engasjeres  i prosjekter innen IKT, samferdsel, bygg, energi, industri, helse, forsvar og Green Tech.

3. Tverrfaglig sparring og arbeid

I mange prosjekter eller oppdrag går to eller flere av våre consultingavdelinger i tospann, som gjør at man lærer mer og får en variert hverdag. Hver avdeling er faglig sterk, men samlet er de enda sterkere.

Vi har også en god miks av bakgrunner. Mange som jobber hos oss er utdannet innen ingeniørfag eller industriell økonomi, men du finner også jurister, økonomer, samfunnsøkonomer og samfunnsvitere.

4. Et sosialt og aktivt miljø med plass til deg

Vi liker å være sammen. Derfor reiser vi på turer, trener og ler i hverandres selskap. En viktig del av dette er Metier Sport & Fritid. Gjennom denne kanalen arrangerer vi aktiviteter som langrennskurs, isbading, styrketrening og boot camp, sykurs, fotball, museumsekskursjoner og annen moro. Slik har du muligheten til å bli kjent med alle dine kolleger på tvers av organisasjonen, samtidig som du lærer noe nytt eller dyrker den hobbyen og interessen du har fra før.

5. Jobben som læringsarena

Vi tror på å lære gjennom prosjekter og oppdrag du involveres i, men at du i bunn burde ha en faglig forståelse. Vårt Academy tilbyr internasjonalt anerkjente sertifiseringer og kurs, som alle ansatte får tilgang til. Blant annet finnes sertifiseringer i PRINCE2®, AACEI®, Scaled Agile, smidige metoder, MSP og MoP. Skulle du ønske å lære enda mer, finnes også muligheter for en Executive MBA i prosjektledelse fra SKEMA Business School i Frankrike, hvor du får 30 studiepoeng. Så er du interessert, finnes det muligheter for å alltid lære mer.

6. Mentorer og arena for deg som ung konsulent

Hos oss har du ikke bare en leder som vil følge opp deg og din faglige og profesjonelle utvikling. Du vil oppleve at det er mange å gå til for råd og innspill. Som ung konsulent hos oss tar du del i grupper som møtes til sosiale og faglige samlinger. Her får du kurs og foredrag og kan sparre med erfarne kolleger. Vi har også mindre prosjekter som gir yngre konsulenter større rom for å prøve seg på et bredere sett med oppgaver.

7. Du bidrar der du er god

Om du er i oppstarten av karrieren, eller har jobbet i noen år, er dine innspill verdifulle. Sammen er vi sterkest. Med vår tverrfaglighet og våre forskjeller klarer vi å komme frem til den beste løsningen for kunden.

Vi har også lyst til å bruke deg der du er best, samtidig som du får rom til å vokse og utvikle din faglige kompetanse.

8. Stabilitet

Vi er solide, med fire ben å stå på. I tillegg til konsulentavdelingene våre har vi også Academy & Project Systems.

De sistnevnte leverer prosjektstyringsverktøy som gjør det lettere for små og store komplekse prosjekter å strukturere arbeidet. Dette gjør oss motstandsdyktige mot sykliske endringer i markedet.

9. Fleksibilitet

Det er viktig for oss at du har det bra både faglig og sosialt på jobb, men også på hjemmebane. De få timene med barna eller den middagen med gjengen er viktig, og det er det rom for. Hos oss har du fleksibiliteten til å legge opp arbeidsuken slik den er best for deg. Vi har tillit til at du gjør det du skal, når du skal. Vi er heller ikke særlig redde for at du velger å være hjemme 100% av tiden – vi har det nemlig veldig hyggelig på kontoret!

Vil du bli vår kollega?

Fyll ut skjemaet under og legg igjen lenke til din LinkedIn, så vi kan se hvor du passer hos oss.
Løft for området bak Colosseum

Løft for området bak Colosseum

Fridtjof Eiendom har transformert området bak Colosseum Kino fra grått og skyggefullt til en levende del av Majorstuen. Da reMarkable nå i februar flyttet inn i sitt nye hovedkontor, markerte det en viktig milepæl i utviklingen av området, samtidig som reMarkable har...