Webinar

Metiers 5-stegsmodell for AI- og Digitaliseringsstrategi

Bli kjent med AI og hvordan du kan arbeide for å skape en strategi som fokuserer på både muligheter og utfordringer.

29. august

}

09:00 - 10:00

Passer webinaret for meg?

Kort om webinaret

Kunstig intelligens vil påvirke de fleste organisasjoner og har et enormt mulighetsrom. Utviklingen av teknologien går i rykende fart og det er utfordrende å henge med å svingene! I tilllegg lanseres nå hundrevis av AI-verktøy ukentlig. Hvordan skal vi gå frem for å utnytte mulighetene, samtidig som vi ivaretar utfordringene som medfølger?

Målgruppe

Dette webinaret passer for deg som ønsker å lære mer om hva AI er og hvordan din organisasjon kan utvikle strategi og komme hurtig i gang.

Agenda

Z

Introduksjon til AI: Hva er det og hvilke muligheter gir det?

Z

Bli kjent med Metiers 5-stegs modell for utvikling av AI strategi

Z

Spørsmål og svar: Metiers erfarne konsulenter svarer på spørsmål knyttet til AI.

Webinaret holdes av

Caroline Rohde-Moe, Manager

Caroline er en rutinert konsulent i vår Management Consulting-avdeling. Hun jobber med prosjekter som fokuserer på hvordan organisasjoner kan transformere seg gjennom teknologi. I Metier er hun engasjert i arbeidet med AI og har en genuin interesse for å bistå organisasjoner i det raskt skiftende digitale landskapet. Caroline har en MBA fra University of Mississippi og en Master i regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen BI.

Kjartan Medle, Director

Kjartan er en erfaren konsulent med over 20 års spesialisering innen investeringer, strategi og virksomhetsforbedring. Han har ledet et mangfold av prosjekter på både nasjonalt og internasjonalt nivå, som strekker seg over flere bransjer. Utdannet som siviløkonom med en spesialisering i finans fra Norges Handelshøyskole, har Kjartan også grunnfag i psykologi og en militær bakgrunn som gir han et unikt perspektiv i sin konsulentrolle. Med tidligere erfaring fra flere anerkjente bedrifter og en dokumentert suksesshistorie med flere storskala prosjekter, bringer Kjartan en imponerende dybde av kunnskap og praktisk erfaring til vår organisasjon.

Påmelding

Webinaret er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under.