Webinar

5 steg for utvikling av AI-strategi

Bli kjent med AI og hvordan du kan arbeide for å skape en strategi som fokuserer på både muligheter og utfordringer.

30. mai

}

09:00 - 10:00

Passer webinaret for meg?

Kort om webinaret

Kunstig intelligens vil påvirke de fleste organisasjoner og har et enormt mulighetsrom. Utviklingen av teknologien går i rykende fart og det er utfordrende å henge med å svingene! I tilllegg lanseres nå hundrevis av AI-verktøy ukentlig. Hvordan skal vi gå frem for å utnytte mulighetene, samtidig som vi ivaretar utfordringene som medfølger?

Målgruppe

Dette webinaret passer for deg som ønsker å lære mer om hva AI er og hvordan din organisasjon kan utvikle strategi og komme hurtig i gang.

Agenda

Z

Introduksjon til AI: Hva er det og hvilke muligheter gir det?

Z

Bli kjent med Metiers 5-stegs modell for utvikling av AI strategi

Z

Spørsmål og svar: Metiers erfarne konsulenter svarer på spørsmål knyttet til AI.

Webinaret holdes av

Ilse Johansen, Manager

Ilse er en erfaren manager fra Metier Digital. Hun jobber mye med implementering av ny teknologi og digitale verktøy, og er godt kjent med AI. I tillegg har hun god innsikt og kompetanse innen prosjektledelse, agile prosesser og teknikker. Hun har bakgrunn fra Markedshøyskolen og Emergence School of Leadership. Hun har Diploma in Project Management fra SKEMA Business School, er sertifisert PRINCE2® Practitioner og PRINCE2® Agile Foundation, og har sertifisering i MOP® Foundation, MSP® Foundation, Leading SAFe® og ICAgile Certified Professional-Agile Coach.

Thomas Haneborg, Senior Manager

Thomas Haneborg jobber med virksomhetsutvikling og ledelsestøtte mot prosjektintensive virksomheter. Thomas har planlegging- og prosjektstyringserfaring fra flere store samferdsel prosjekter. Han brenner for smartere prosesser og ser alltid etter en forbedringsmulighet! Deltaker i forskningsprosjektet Samtidig Prosjektering, en arbeidsmetodikk for fortløpende prosjektering og beslutninger i sanntid.

Påmelding

Webinaret er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under.