Webinar

Hva er IT Project Professional

Meld deg på gratis introduksjonswebinar til IT Project Professional. Hør mer om sertifiseringen som gir deg det du trenger for å lykkes med IT-satsningene dine.

11. mai

}

09:00 - 10:00

Passer webinaret for meg?

Kort om webinaret

Du vil få en bedre forståelse for hvordan smidig prinsipper og teknikker kan kombineres med mer tradisjonelle metoder for oppfølging og rapportering mot virksomhetsledelsen, og lære hvordan man kan planlegge, lede og gjennomføre en smidig satsning ved å bruke prosjektstyringsmetoder uten å gå på bekostning av smidig arbeidsform, og samtidig sikre best mulig måloppnåelse for både forretning-, bruker- og leverandørinteresser.

En ITPP-sertifisering gir deg et dybdedykk i hvordan smidig brukes, og bør brukes i praksis i IT-prosjekter og -satsninger. Med PRINCE2 Agile ® sertifiseringen lærer du mye av teorien – med ITPP i tillegg lærer vi deg beste praksis.

Målgruppe

Webinaret passer for deg som jobber med IT-utviklingsprosjekter eller med kontinuerlig produktutvikling som benytter seg av smidige arbeidsprosesser.

Agenda

Z

Hva er ITPP?

Z

Hvorfor ITPP (og ikke bare smidig) i et kontinuerlig produktteam

Z

Hvorfor ITPP (og ikke bare PRINCE2 Agile) i et prosjekt

Z

Veien til en ITPP sertifisering

Vår kursholder

Ida Lau Borch, Prosjektleder, Promis

Ida er utdannet sivilingeniør innen data, og jobbet som utvikler noen år før begynte å jobbe med prosjektledelse, løsningsspesifikasjon og opplæring/metodeutvikling på heltid. Hun har stort sett jobbet som konsulent de siste årene, men har hatt noen perioder med linjeledelse innimellom.

Påmelding

Webinaret er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under.