Webinar

Hvordan sikre verdiskapning fra første dag i store prosjekter?

I store prosjekter skal man ofte etablere et team med mennesker fra ulike fagdispliner og virksomheter. Det kan fort by på noen utfordringer uten en god onboardingprosess.

På dette webinaret får du innblikk i typiske utfordringer i prosjekter av en viss størrelse, hvordan man kan få til høy produktivitet tidlig og legge til rette for et godt og effektivt samarbeid fra start.

1. februar

}

09:00 - 10:00

Passer webinaret for meg?

Kort om webinaret

Spørsmålet i et hvert prosjekt av en viss størrelse burde ikke være om vi skal ha en onboarding, men om du tør å la være. Konsekvensen av dårlig onboarding går hardt utover hvor godt ressurser presterer i prosjektet. Det er en grunn til at de fleste virksomheter har en god onboarding av nyansatte. Mange av de samme prinsippene er vel så viktig å tenke på når du skal i gang med et nytt prosjekt.

Det er avgjørende å onboarde menneskene godt for å bygge felles kultur, gi felles retning og få ut potensialet i hvert enkelt teammedlem. Så hvordan gjør man det på en god måte? Hvilke typiske utfordringer vil en god onboardingprosess løse? Det får du vite mer om på dette webinaret.

Målgruppe

Byggherrre​, utfører​, prosjektledelsen​, prosjektleder​, medarbeidere/deltakere og andre som er involvert i prosjekter av en viss størrelse.

Agenda

Z

Typiske utfordringer i prosjekter uten god onboarding

  • Uklare roller og ansvar
  • Ineffektive team
  • Manglende prosjektkultur
  • Bruker mye tid på å lete etter dokumenter og finne ut av hvordan ting skal gjøres
  • Tar lang tid før man bidrar til verdiskapning
Z

Eksempler fra virkeligheten

  • Vi deler spennende historier fra store anerkjente byggeprosjekter
Z

Slik legger du til rette for en god onboardingprosess

  • Introduksjonskurs som gir alle kjennskap til prosjektmål, gjennomføringsmetodikk, organisasjon, kultur og roller og ansvar.
Z

Hva vil dette bidra med i forhold til effektivisering?

  • Vi tør påstå at du sparer et månedsverk i løpet av det første halvåret. Vi viser deg hvordan.
Z

Spørsmål og svar

Vi svarer på spørsmål relatert til webinaret.

Webinaret holdes av

Henning Bækken, Director, Products

Henning er direktør i Metier og har i over 15 år arbeidet med forbedring der prosjekt er viktig, med fokus på kompetanseutvikling og systemstøtte som suksessfaktorer.Han har jobbet med kunder på kryss og tvers av sektorer og bransjer, og gjennom dette samlet betydelig erfaring på hvordan man kan lykkes med prosjekter som virksomhet.

Henning er utdannet fra NTNU og har sertifiseringene PRINCE2®, MSP®, MoP®, MoV®, LeadingSAFe® og AgileSHIFT®.

 

Morten Lund Hoffmann, Gruppeleder Industri og infrastruktur, Construction

Morten jobber som gruppeleder for Industri og Infrastruktur i vår Construction avdeling. Han har lang erfaring med styring og ledelse av store prosjekter både nasjonalt og internasjonalt. Han har ledet store engineering team i både energi- og infrastrukturprosjekter.

Morten er utdannet sivilingeniør, med bachelorgrad fra Norge og mastergrad fra Australia.

Påmelding

Webinaret er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under.