Webinar

Innføring i Verdistyrt prosjektutvikling

Finn ut hva du som byggherre, entreprenør eller rådgiver kan gjøre for å lykkes i prosjektene gjennom Verdistyrt Prosjektutvikling.

28. mars

}

09:00 - 10:00

Passer webinaret for meg?

Kort om webinaret

Har du vært i et prosjekt hvor verken byggherre eller leverandører har lykkes med å nå sine mål? Og tror du det har en sammenheng?

Svært mange prosjekter opplever store kostnadsøkninger og manglende oppfyllelse av effektmål. Så hvordan sikre at prosjekter gir så mye verdi for investeringen som mulig, og hvordan unngå kostnadssprekk?

På dette webinaret vil du få en gratis introduksjon til metoden Verdistyrt prosjektutvikling.

Målgruppe

Webinaret passer for byggherrer, entreprenører eller rådgivere.

Agenda

Z

Hva er verdistyrt prosjektutvikling og hvorfor er det nødvendig?

Z

Hva er suksessfaktorene for verdioptimalisering av prosjekter?

Z

Hvordan kan disse håndteres i egne prosjekter?

Z

Spørsmål og svar

Webinaret holdes av

Magne Lilleland-Olsen, Direktør

Magne arbeider mest med prosjekter i tidligfase, blant annet med konseptvalgutredninger, kvalitetssikring og metodeutvikling. I tillegg har han lang erfaring med forbedringsprogrammer, og han holder kurs innen prosjektledelse, prosjektstyring, eierstyring og kostnadsestimering..

Linda Vikse, Manager

Linda jobber mest med kunder fra bygg- og eiendomsbransjen. Hun kommer fra entreprenørvirksomhet, og har vært operasjonell prosjektleder for råbygg i store og komplekse prosjekter med samspillskontrakt i Oslo.

Påmelding

Webinaret er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under.