Mini-kurs: Introduksjon til prosjektledelse

Veien til god prosjektkompetanse

Mange starter sin karriere som prosjektleder uten å ha formell utdannelse innen faget. Noen blir kanskje prosjektleder fordi de er gode på noe annet, og det stilles sjelden krav til relevant kompetanse når man først er i gang. For deg som ønsker å prestere, og utvikle deg videre, gir formell prosjektlederkompetanse en faglig trygghet. Det gir deg også et konkurransefortrinn i den interne kampen om interessante arbeidsoppgaver.

Veien til god prosjektkompetanse trenger ikke være så lang. Med et kurs, eller en utdanning innen faget, vil du tilegne deg kompetanse som er relevant uavhengig om du leder prosjekter, fagområder eller en linjeorganisasjon med mange ansatte.

Dette introduksjonskurset er første skritt på veien for å bli en prosjektleder.

Uansett om du er fersk eller erfaren i rollen som prosjektleder, prosjektdeltaker eller prosjekteier, mener vi at du vil lære noe nytt i dette kurset. Som uerfaren prosjektressurs vil du kunne skaffe deg overblikk over faget, på en effektiv og morsom måte. Har du allerede erfaring med prosjekter og prosjektledelse, vil du få en faglig kunnskapsoppdatering, og nye knagger å henge erfaringen på. Kanskje du til og med vil få en og annen aha-opplevelse! 

Fyll ut skjemaet og få tilgang til vår gratis introduksjon til prosjektledelse.

Få tilgang ved å fylle ut skjemaet