Bli med å gjøre endring mulig

Vi løser utfordringer som betyr noe. Hos oss kan du være med på å utvikle, og endre virksomheter, prosesser – faktisk hele samfunnet vi lever i. Det å skape varige verdier, for flest mulig mennesker, på en bærekraftig måte, er det som driver oss. For å få til det trenger vi deg.

Bli kjent med oss
Jeg har erfaring
Jeg er i starten av karrieren

Bli kjent med oss

  Vi tilbringer store deler av livet vårt på jobb. Da er det også viktig at arbeidsplassen ikke bare er et sted du jobber. Det må være et sted du gleder deg til å gå til, et sted der du blir utfordret, har muligheter for å utvikle deg, skape gode tilknytninger og vennskap, og gjøre noe som føles verdifullt. Her kan du lese mer om hva vi gjør for å få det til hos oss.

  Har du lyst til å møte noen av dine mulige nye medarbeidere? Trykk her. 

  Les også: 9 grunner til å bli med oss

   

  Har du erfaring, og er nysgjerrig på våre tjenesteområder?

  Våre tre consulting-divisjoner skaper ringvirkninger på hver sin måte; fra store, komplekse byggeprosjekter som kommer samfunnet til gode, virksomhetsutvikling hos aktører som virkelig setter spor og former samfunnsautviklingen vår, til digitaliseringsinitiativer som effektiviserer og frigjør ressurser til mer verdiskaping. Her kan du lese mer om dem.

  Enkeltstillinger

  Av og til trenger vi noen med en spesiell kompetanse. Her finner du enkeltstillingene vi har ute for øyeblikket.

   

   

  Management Consulting

  Vi skal være det selskapet kundene kontakter når de planlegger verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitativer.

  Les mer her

  Construction

  Vi har en betydelig posisjon i markedet, og en unik prosjektportefølje av store, komplekse prosjekter.

  Les mer her

  Digital

  Vi har kommet langt i å være en tonegivende virksomhet innen digitalisering, og ambisjonene er store.

  Les mer her

  Konsulent i Metier

  Er du i starten av karrieren?

  Hvert år ansetter vi yngre, nyutdannede talenter for oppstart i vårt Graduate Program. Gjennom to år vil du bli godt kjent med tilværelsen som konsulent. Hos oss blir du en synlig del av organisasjonen, med reelle muligheter for påvirkning. Du vil også få inngående innsikt i de verdiene vi skaper innenfor digitalisering, på veien mot det grønne skiftet, og i store prosjekter som former samfunnet vårt.