Management Consulting i Metier søker

Business Director for Energi og Industri

Ser du etter nye utfordringer?

Vi søker Business Director for markedsaksen Energi og Industri i Management Consulting-divisjonen. I denne rollen vil du skape nye kunderelasjoner, videreutvikle eksisterende og samtidig ha overordnet ansvar for leveransene. Business Director Energi og Industri vil inngå i ledergruppen i divisjonen.

 

Om oss

I dag består Management Consulting-divisjonen av ca. 60 konsulenter med bl.a. ingeniørfaglig og økonomisk bakgrunn.

Vi opplever økende etterspørsel etter våre tjenester spesielt innenfor green-tech og fornybar energi, der vi er en partner for utvikling, endring og realisering av verdier gjennom store investeringsprosjekter. Vår tilnærming er utforskende, analytisk og strukturert. Samtidig er vi opptatt av menneskene vi møter, deres perspektiver og utfordringer. Det er da vi gjør størst forskjell.

Hos våre kunder bistår vi med å:

  • forbedre virksomhetens evne til å gjennomføre gjentagende gode prosjekter
  • støtte ledelse i å definere og gjennomføre transformasjoner og virksomhetsendringer slik at gevinstene realiseres
  • hjelpe start up-virksomheter som har store kapitalprosjekter med å realisere forretningsplanen
  • støtte ledelse i å maksimalisere verdien av prosjektinvesteringer gjennom å identifisere og utvikle det riktige prosjektet i tidligfase
  • støtte ledelse i beslutninger og oppfølging av initiativer, prosjekter og porteføljer
  • hjelpe ledelse med riktig situasjonsforståelse og innsikt i egne prosjekter, porteføljer eller marked gjennom riktige og grundige analyser
Konsulent i Metier
Konsulent i Metier

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har minimum 10 års erfaring fra industri, energi-sektoren, fornybar eller green-tech. Du har enten erfaring som konsulent eller fra linjeroller innenfor områder som forretningsutvikling, prosjektgjennomføring, porteføljestyring, analyse eller investeringer. Vi ønsker at du fortrinnsvis har mastergradutdanning innen økonomi eller ingeniørfag, men vi er også interessert i andre spennende profiler.

Du er mulighetsorientert med evne til å raskt forstå problemstillinger hos ulike industri-aktører. Du har allerede et godt etablert nettverk, og er god til å bygge nye relasjoner. Dette, sammen med din iboende nysgjerrighet og engasjement vil gjøre at vi lykkes i samarbeid med våre kunder.

Vi tror det er en god match hvis du ønsker å lykkes med viktige samfunnsoppdrag, og å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling. Forhåpentligvis er du, som oss, nysgjerrig og ønsker å komme til bunns i kundens egentlige utfordringer og behov. Du forstår også viktigheten av å være ydmyk og empatisk i møte med våre kunder – samtidig som du liker å utfordre og tenke kreativt for å utforske mulighetsrom.

Du vil få utfordringer som gir deg en meningsfull arbeidshverdag. Sammen sørger vi for utvikling og tilrettelegger for å ta steg i egen karriere, blant annet gjennom Metierskolen og vårt Academy. Vi har et profesjonelt og avslappet arbeidsmiljø med fokus på god trivsel på jobb, underbygget av hyppige faglige og sosiale arrangementer. Vi liker å ha det gøy på jobb, spille hverandre gode og dele erfaringer oss imellom. Vi vet nemlig at vi er sterkest sammen.

Interessert?

Ta gjerne kontakt med:

Trygve Rastad 
Talent Aquistion Manager
trygve.rastad@metier.no

Tlf.: 996 09 086

Om Metier

I samarbeid med kunder, partnere og hverandre løser vi i Metier utfordringer som betyr noe. Det gjør vi gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og digital transformasjon. Sammen gjør vi endring mulig.

Metier som organisasjon har en historie som strekker seg 40 år tilbake i tid. Organisasjonen har 250 ansatte, 800 MNOK i årlig omsetning, og en kundeportefølje bestående av ca. 600 små og store virksomheter. Metier eies av det amerikanske selskapet Tetra Tech, som teller nærmere 27.000 ansatte.

Legg igjen litt info om deg

Vi regner med at du allerede er i en stilling med høyt tempo. Derfor vil vi gjøre prosessen så enkel som mulig. Legg igjen noe kontaktinfo sammen med lenke til din LinkedIn-profil, så tar vi kontakt for å bli mer kjent med deg.