Metier søker

Konsulenter innen Management Consulting

Motiveres du av å øke verdien for ledende kunder?

Ser du etter nye utfordringer?

Vi opplever stor oppdragsmengde, og ønsker oss flere dyktige kolleger.

Begynner du å jobbe hos oss vil du ta del i et profesjonelt, dynamisk og fagsterkt miljø. Her er det høyt under taket og mulighet for varierte utfordringer innen bransjene fornybar energi & green tech, industri, helse, forsvar, offentlig administrasjon og forvaltning, bank og finans, transport, eiendom og infrastruktur.

Om oss

Vår Management Consulting-divisjon består i dag av ca. 60 konsulenter med variert fagbakgrunn. Vi er kundens partner i utviklings- og endringsinitiativer, og vi er opptatt av å utgjøre en forskjell.

Vi har spisskompetanse i grensesnittet mellom virksomhet og prosjekt, og vi jobber for å få mer verdi ut av begrensede ressurser. Dette oppnår vi ved å hjelpe ledere med å ta gode og velbegrunnede valg. Vår tilnærming er utforskende, analytisk og strukturert. Samtidig er vi opptatt av menneskene vi møter, deres perspektiver og utfordringer. Det er da vi gjør størst forskjell.

For øyeblikket er vi på jakt etter erfarne konsulenter innen:

 

 

Konsulent i Metier

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg med erfaring fra en eller flere av de bransjene vi jobber innenfor. Vi ønsker at du har mastergradutdanning innen økonomi eller ingeniørfag, men vi er også interessert i andre spennende profiler på tilsvarende utdanningsnivå.

Du må være komfortabel med å ta et lederansvar i oppdrag, hvor du har ansvar for kundedialog og leveranser. Vi er ganske sikre på at vi har muligheter for deg hvis du også er interessert i å jobbe med å:

  • forbedre virksomheters evne til å gjennomføre initiativer på ulike nivåer
  • støtte ledelse i å definere og gjennomføre transformasjoner og virksomhetsendringer slik at gevinstene realiseres
  • hjelpe start up-virksomheter som har store kapitalprosjekter med å realisere forretningsplanen
  • støtte ledelse i å maksimalisere verdien av prosjektinvesteringer gjennom å identifisere og utvikle det riktige prosjektet i tidligfase
  • støtte ledelse i beslutninger og oppfølging av initiativer, prosjekter og porteføljer
  • hjelpe ledelse med riktig situasjonsforståelse og innsikt gjennom riktige og grundige analyser

De som jobber hos oss har som oftest erfaring fra konsulentvirksomhet, rådgivingsselskaper (engineering, fornybar energi, olje og gass, bygg og anlegg), finans, revisjon og økonomi, endringsledelse og digital transformasjon, strategi og forretningsutvikling.

Vil du jobbe med oss? Vi tror det er en god match hvis du ønsker å lykkes med viktige samfunnsoppdrag, og å bidra til en bærekraftig samfunnsutvikling. Forhåpentligvis er du, som oss, nysgjerrig og ønsker å komme til bunns i kundens egentlige utfordringer og behov. Du forstår også viktigheten av å være ydmyk og empatisk i møte med våre kunder – samtidig som du liker å utfordre og tenke kreativt for å utforske mulighetsrom.

Dette får du hos oss

Du blir en del av et av Norges sterkeste merkenavn og fagmiljøer innenfor ledelsesrådgiving, prosjektledelse og smidig forretningsutvikling. Du får være med å utgjøre en forskjell ved å sikre mer verdi for ledende private bedrifter og de store offentlige prosjektinvesteringene i AS Norge.

Hos oss prioriterer vi trygghet, forutsigbarhet og work-life balance. Vår nyeste medarbeiderundersøkelse viser at 98% av våre konsulenter er fornøyd med ordningen vår knyttet til fleksibelt arbeidssted og -tid, og balansen mellom privat- og arbeidsliv.

Du vil få utfordringer som gir deg en meningsfull arbeidshverdag. Sammen sørger vi for utvikling og tilrettelegger for å ta steg i egen karriere. Vi har et profesjonelt og avslappet arbeidsmiljø og er opptatt av god trivsel på jobb, underbygget av hyppige faglige og sosiale arrangementer. Vi liker å ha det gøy, spille hverandre gode og dele erfaringer oss imellom. Vi vet nemlig at vi er sterkest sammen.

Her får du spesialtilpassede utviklingsmuligheter og konkurransedyktige betingelser.

 

  • Du får tilgang til vårt Academy, hvor du kan delta i klasseromskurs og e-læring, og få sertifiseringer, for eksempel PRINCE2®, PRINCE2® Agile, PRINCE2® Agile Shift, AACEI®, SAFe (Scaled Agile), MSP og MoP til Executive MBA i prosjektledelse fra SKEMA Business School, med mer.
  • Ung i Metier gir en arena for faglig utvikling og sosiale sammenkomster for våre unge konsulenter
  • Metier sport og fritid er vår arena for å samles om turer, sport, kulturarrangementer og andre aktiviteter
Konsulent i Metier

Spørsmål?

Kontakt oss, vi svarer gjerne.

Christoffer Wathne
Manager og rekrutteringsansvarlig
i Management Consulting
christoffer.wathne@metier.no
Tlf.: 926 51 429

Alexander Smith Olsen
Divisjonsdirektør Management Consulting
alexander.smidt.olsen@metier.no
Tlf.: 975 02 265

Om Metier

I Metier løser vi utfordringer som betyr noe, både for våre kunder og for samfunnet generelt. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

Målet vårt er å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ.