Klasserom

Professional Agile Coach (ICP-ACC)​

Vil du utvikle din evne til å hjelpe smidige team eller hele organisasjoner med å ta sitt neste skritt på den smidige reisen? Dette kurset er det offisielle kurset fra ICAgile som leder til sertifiseringen Professional Agile Coach (ICP-ACC)

3 dager

}

9 timer hver dag

Kursdatoer

Kurset settes opp på forespørsel for bedrifter og grupper. Fyll ut skjemaet nederst på siden og vi tar kontakt med deg.

Passer kurset for meg?

Kort om kurset

Dette kurset gir deg en solid forståelse av rollen som en smidig trener, og lærer deg konkrete coachingteknikker som du kan ta i bruk for å bistå enkeltpersoner, team eller organisasjoner på deres smidige reise.

Dette kurset leder til sertifiseringen ICAgile Certified Professional - Agile Coaching (ICP-ACC) fra ICAgile. Sertifiseringen krever full deltakelse i alle dager og en oppfølgende samtale med en av våre sertifiserte trenere der vi gjennomgår din personlige coaching-plan og sikrer at du oppfyller læringsmålene for kurset.

Vi bruker ingen PowerPoint-slides på dette kurset, men kombinerer heller korte teoretiske presentasjoner med diskusjoner og øvelser.

Målgruppe

Dette kurset er rettet mot enkeltpersoner som:

  • Er opptatt av å skape fantastiske team.
  • Ønsker å hjelpe organisasjoner med å virkelig bli raske, vellykkede og kundefokuserte.
  • Ønsker å bidra til å skape attraktive arbeidsplasser fulle av læring, initiativ og lidenskap.

Forhåndskunnskaper

Vi anbefaler at deltakerne har erfaring som ScrumMaster, smidig trener eller tilsvarende, samt god kunnskap om en eller flere smidige rammeverk.

Hva kommer jeg til å lære?

Z

Hva er en smidig trener

Z

Smidig trener som profesjonell trener

Z

Smidig trener som mentor og rådgiver

Z

Smidig trener som lærer

Z

Coaching av enkeltpersoner

Z

Coaching av team

Z

Coaching av organisasjoner

Z

Skape betingelser for å lykkes som en smidig trener i en organisasjon

Dette er inkludert i kurset

Klasseromsundervisning

3 dagers klasseromskurs i moderne lokaler.

Erfarne kursholdere

Opplæring fra profesjonelle eksperter med praktisk erfaring.

Absolutt alt inkludert

Hos oss får du alt du trenger inkludert i kursprisen.

Sertifiseringsbevis

Sertifiseringen krever full deltakelse i alle dager og en oppfølgende samtale med en av våre sertifiserte trenere der vi gjennomgår din personlige coaching-plan og sikrer at du oppfyller læringsmålene for kurset. Ved bestått kurs får du et anerkjent sertifiseringsbevis fra ICAgile - ICAgile Certified Professional - Agile Coaching (ICP-ACC).

Morsom måte å lære på

Kursinnholdet deles opp i passelige porsjoner, krydret med diskusjoner og øvelser.

Servering

Det blir servert lunsj, inkludert snacks i småpauser.

Tid

Dag 1: 09:00 - 18:00
Dag 2: 08:00 - 17:00
Dag 3: 08:00 - 17:00

Språk

Undervisningen gjennomføres av en skandinavisk kursholder.

Om vår samarbeidspartner

ProAgile ønsker å gjøre verden til et bedre sted. De håper å oppnå dette ved å utvikle virksomheter og arbeidsplasser, gjøre dem mer menneskelige, engasjerende og legge til rette for personlig vekst. Resultatene av deres innsats er mer engasjerte kollegaer som skaper bedre produkter og tjenester, og dermed bedre bedrifter som er rigget for å overleve i en verden i stadig endring.

ProAgile har nesten 20 års praktisk erfaring med smidighet. De har hjulpet over 50 organisasjoner, og har økt kompetansen til flere tusen mennesker på alle nivåer og i alle stillinger. I sin egen virksomhet prøver de å utforske og utfordre grensene for selvorganisering. De er stolte over å bli nevnt av Rolf og Alicia Medina i boken deres om Teal-organisasjoner som noe unikt.

Metier leverer ICP-ACC sertifisering på vegne av ProAgile.

Kursholdere

Lisa Sandberg, ProAgile

Lisa er en profesjonell smidig trener med over 20 års erfaring i programvareutviklingsbransjen. Hun ble en ScrumMaster i 2007 og har siden veiledet utallige organisasjoner og team på deres smidige reise. Hennes virkelige lidenskap ligger i å styrke selvorganisering og samarbeid på alle nivåer innen organisasjoner.

LinkedIN

Jesper Nyström, ProAgile

Jesper Nyström er en lidenskapelig talsperson for personlig vekst og suksess. Med mange års erfaring som ScrumMaster, smidig trener og programvareutvikler er han en erfaren ekspert på å drive positiv endring. Jesper tror fast på at sterk ledelse er den hemmelige ingrediensen for å utløse det fulle potensialet av smidige metoder i dagens komplekse forretningslandskap. Hans virkelige lidenskap ligger i å styrke team, legge til rette for utvikling og gjøre dem til høytytende team.

LinkedIN

Henrik Zätterman, ProAgile

Henrik Zätterman bringer over 25 års variert bransjeerfaring til bordet. Han begynte først innen programvareutvikling, men har gått over til roller som ledertrener, smidig trener og instruktør. Han er lidenskapelig opptatt av personlig vekst og coaching for effektivt lederskap.

LinkedIN

Henrik Berglund, ProAgile

Henrik Berglund er konsulent hos ProAgile. Hans lidenskap er å jobbe med ledere som ønsker å transformere organisasjonene sine. Transformasjoner rettet mot å øke organisasjonens læringshastighet, evne til å håndtere usikkerhet og endring har vært hans spesialitet i 15 år.

LinkedIN

Kontakt oss

Kurset settes opp på forespørsel. Ta kontakt for prisinformasjon.