I Metier er vi så heldige at vi har 250 dyktige kolleger med forskjellige fagbakgrunner og erfaringer. Hver og en av disse er viktige i vårt daglige arbeid med kunder og samarbeidspartnere.

I forbindelse med kvinnedagen 2023 vil vi gjøre deg kjent med fire av våre kvinnelige medarbeidere fra de forskjellige divisjonene. På hver sin måte bidrar de til at vi kan løse utfordringer som betyr noe, og skape ringvirkninger som går fra enkeltmennesket, til organisasjoner, og ut til samfunnet vi alle er en del av.

Sammen gjør vi endring mulig.

Er du nysgjerrig på karrieremuligheter hos oss? Finn ut mer her.

Bidrar mot det grønne skiftet gjennom god prosjektledelse

Linda Helen Remseth jobber som prosjektleder innen fornybar teknologi i vår divisjon Construction. Med en utdannelse innenfor kjemi, og en bred erfaring fra komplekse, tverrfaglige prosjekter, har Linda mye kunnskap å dele.

Hvilke råd ville hun gitt en ung Linda på vei inn i arbeidslivet? Hva er det hun opplever som givende og viktig i det daglige arbeidet? Og hva tenker hun, som en erfaren prosjektleder og konsulent, om hva vi kan gjøre for å legge videre til rette for inkludering i konsulentbransjen?

Det kan du lese om ved å trykke her.

Konsulent i Metier

Alltid på jakt etter nye utfordringer som betyr noe

Chau Bui er en av våre dyktige kolleger på Digital, med mange spennende oppdrag bak seg. Nylig har hun tatt på seg en ny rolle som personalleder. Utover det å bygge opp sitt eget team av konsulenter har hun også ansvaret for Graduate programmet for divisjonen.

Selv om Chau fremdeles ser på seg selv som ung, er det spesielt en leveranse hun ser på som et høydepunkt i sin karriere. En opplevelse som har gjort at hun har troen på at hun kan håndtere selv de vanskeligste utfordringene hun møter på. Og hun har et forbilde som motiverer henne på veien.

Dette kan du lese om her.

Klar for å gjøre endring mulig

Caroline Dahlby kommer kanskje til oss rett fra skolebenken, men hun har allerede mye verdifull lederfaring under beltet, og ikke minst en god motivasjon for å gjøre godt arbeid. For ikke bare har Caroline en Master i internasjonal ledelse fra München med utveksling i Istanbul; hun er også troppsjef for en geværtropp i Heimevernet.

Hva var det som fikk henne til å bestemme seg for å begynne i Heimevernet? Hvilke erfaringer og refleksjoner har hun gjort seg fra sitt utenlandsopphold? Og hvordan kan det hjelpe oss i Metier, og i hennes divisjon Management Consulting?

Det kan du lese mer om ved å trykke her.

Konsulent i Metier

Skaper ringvirkninger med kompetanseheving

Erika Carlsten Rodriguez er team leader i vår divisjon Academy & Project Systems. Selv om det kanskje var tilfeldigheter som gjorde at hun havnet der hun er nå, er det klart at hun også er på helt riktig plass; et sted der hun kan gjøre en reel forskjell for mange - både organisasjoner og enkeltmennesker.

Hvordan har frivillig arbeid hjulpet Erika å få nye perspektiver? Hvem ser hun opp til? Og hvordan har hennes innstilling til utfordringer gjort henne mer hardfør når hun skal stå i stormen?

Det kan du finne ut av her.