Om Metier

Metier er i dag en ledende totalleverandør innen prosjektledelse og prosjektstyring i Skandinavia. I over 30 år har vi sikret enkeltprosjekter og forbedret prosjektvirksomheter.

Ellen Hansen

Ellen Hansen

Marketing

Telefon: (+47) 95 28 91 45
Send epost

Norges fremste fagmiljø

Kompetansenivået innen prosjektledelse er generelt høyt i Norge. Allikevel erfarer vi alt for mange unødvendige prosjektoverskridelser og mislykkede prosjekter. Metiers formål vil derfor fortsatt være å bistå våre kunder i å gjennomføre vellykkede prosjekter.

Som totalleverandør har vi bygget opp en bred portefølje av tjenester, opplæring, sertifiseringer og systemer innenfor vårt fag. Vi besitter også landets fremste fagmiljø, og totalen av dette gjør oss til en relevant partner for de fleste prosjekter og prosjektvirksomheter. Metier har derfor opplevd betydelig vekst. Vi er i dag 140 ansatte som omsetter for ca. 400 MNOK.

Blant Norges beste arbeidsplasser

Som kunnskapsbedrift er Metier avhengig av å være en arbeidsplass hvor de flinkeste menneskene begynner, trives og utvikler seg. Vi har de siste to årene vært rangert av Great Place to Work som en av Norges ti beste arbeidsplasser. Fornøyde medarbeidere gjør en svært god jobb, og de skaper i tillegg en hyggelig atmosfære å jobbe i.

Metier og RPS Group

I april 2015 ble Metier er en del av det internasjonale konsulentselskapet RPS Group. RPS Group tilbyr prosjektledelse og energirådgivning i store deler av verden. RPS Group har over 5000 ansatte, og har siden 2010 påtatt seg prosjekter i 123 land over 6 kontinenter. PRS Group eier også OEC.

Som en del av RPS Group, og i et tettere samarbeid med OEC, kan Metier nå tilby et enda bredere tjenestespekter innen flere fagområder og med omfattende geografisk rekkevidde.

Les mer om RPS Group her