Webinar

Hva er prosjekteierstyring og hvorfor er det viktig?

Prosjekteierstyring handler om det virksomhetens ledelse må ivareta for å sikre at de riktige prosjektene blir igangsatt, og deretter gjennomføres på en god og effektiv måte.

På dette webinaret går vi igjennom hva prosjekteierstyring er og hvorfor det er viktig.

22. november

}

09:00 - 10:00

Passer webinaret for meg?

Kort om webinaret

Prosjekteierstyring utøves på to nivåer:

  • På virksomhetsnivå – I et porteføljeperspektiv handler det om å velge ut de riktige prosjektene
  • I enkeltprosjekter – Sikre at høyest mulig verdi tas ut og at prosjekter gjennomføres på en god og effektiv måte

Ulike organisasjoner har ulik grad av profesjonell prosjekteierstyring i sine enkeltprosjekter og på tvers av prosjektporteføljen. Vi erfarer at det er flere ting som gjør at teorien om godt prosjekteierskap ikke alltid viser seg i praksis.

På dette webinaret kommer vi til å snakke om hva prosjekteierstyring er og hvorfor det er viktig - både utifra et porteføljeperspektiv og for enkeltprosjekter. Vi vil gå igjennom hva som er prosjektleder og prosjekteiers respektive ansvarsområder. Til slutt vil gjennomgå hvorfor vi kan ha en styringsgruppe, og ikke minst - hva en styringsgruppe er og ikke er.

Etter webinaret håper vi du kjenner deg litt bedre rustet til den viktige og til tider krevende oppgaven som prosjekteier.

Målgruppe

Webinaret passer for alle som ønsker å lære mer om prosjekteierstyring.

Agenda

Z

Hva er prosjekteierstyring og hvorfor er det viktig?

Z

Forskjellen på en prosjektleder og en prosjekteier og deres respektive ansvarsområder

Z

Hva er en styringsgruppe og hvorfor behøver man det?

Z

Spørsmål og svar

Webinaret holdes av

Anders Tellefsen, Direktør

Anders jobber i hovedsak med strategisk virksomhetsutvikling. Han har fylt flere ulike roller i sin karriere som bedriftsleder, prosjekteier og prosjektleder både i Norge og utlandet. Han dermed meget god innsikt i virksomheters og prosjekters behov og samvirke.

Anders er utdannet sivilingeniør fra NTNU og er en ettertraktet konsulent og kursholder. Han har over 30 års leder- og prosjekterfaring

Påmelding

Webinaret er et kort seminar som du kan følge direkte fra din egen PC. Dagen før webinaret mottar du en epost med påloggingsinformasjon. Meld deg på ved å fylle ut skjemaet under.