Nettbasert kurs i prosjektledelse

hender som jobber på pc med prosjektledelses illustrasjoner

Travel hverdag? Ta et nettbasert kurs

I en travel hverdag der man ikke rekker alt man gjerne skulle gjort, setter vi pris på noe som kan forenkle ting – som kursing og kompetanseheving. Dette er fordelene ved å ta nettbasert kurs i prosjektledelse.

Internett har revolusjonert måten vi gjør nesten alt på. Det fantastiske verktøyet har endret måten vi kommuniserer på, lytter til musikk på og ser annen underholdning, holder kontakten med venner, og ikke minst måten vi mottar informasjon på.

Det har også gitt en ny form for undervisning. Nettbasert utdanning har åpnet dørene for utallige elektroniske kurs og gitt oss muligheten til å få leksjoner, informasjon og veiledning når vi trenger det, og hvor der vil ha det.

Hvilke fordeler har nettbasert kurs i prosjektledelse?

Det finnes mange grunner til å ta et kurs i prosjektledelse, enten du vil bli en god prosjektleder eller en enda bedre prosjektleder enn du er i dag. Men det finnes også flere gode grunner til å ta et nettbasert kurs i prosjektledelse.

Den mest åpenbare fordelen, som også tiltrekker mennesker til nettbasert utdanning i første omgang, er det praktiske. Et nettbasert kurs i prosjektledelse gjør at du kan motta informasjon, lære og tilegne deg ferdigheter fra komforten i ditt eget hjem, noe som vil være passelig uansett hva slags livsstil du har.

Kanskje har du allerede en jobb som krever mye av deg, eller har små unger i huset som krever mye oppmerksomhet og ikke gir deg så mye tid til å dra på kveldskurs eller studere ved et universitet. Med nettbasert kurs i prosjektledelse kan du lese foran TV-en, mens du pendler til og fra jobb eller hvor enn det passer deg.

Kan jeg spare penger på nettbasert kurs i prosjektledelse?

Kostnaden for nettbasert utdanning kan være høy, men på samme tid vil det være billigere enn annen utdanning. At du kan gjennomføre kurset når og hvor det passer deg, gir deg mye fritid - noe som igjen betyr at du kan jobbe mens du tar utdanningen på nett.

Selv om nettbasert kurs i prosjektledelse vil være en utgift, kan du på samme tid få andre innsparinger. For eksempel trenger du ikke betale reiseutgifter for å komme deg til og fra utdanningsinstitusjonen.

Hvor kan jeg ta nettbasert kurs i prosjektledelse?

Studieløpene hos Metier OEC er basert på deres prisvinnende e-læring som betyr at du kan være sikker på at du får de beste prosjektlederkursene markedet kan gi deg. I tillegg kan de lede til studiepoeng på høgskolenivå.

Grunnkurs i prosjektledelse gir deg oversikt, innsikt og nyttige verktøy innen faget prosjektledelse. Du vil blant annet lære om de ulike fasene i et prosjekt, vanlige definisjoner og begrep, hvordan du kan sørge for god kommunikasjon og samarbeid, om roller og ansvar, samt hvordan identifisere og estimere usikkert og planlegge tiltak.

Et nettbasert kurs i prosjektledelse vil gi deg et godt grunnlag for å bli en god prosjektleder, og passer for alle som deltar i prosjektarbeid, enten du er helt fersk eller erfaren. Les mer om grunnkurs i prosjektledelse.