E-bok: Veien til god prosjektkompetanse

Faglig utdannelse innen prosjektledelse

Hvordan fikk du ansvaret for ditt første prosjekt? Hadde du spisskompetanse på et spesielt fagområde? Mange starter sin karriere som prosjektleder uten å ha verdifull
utdannelse i bunn.

Det finnes trolig tusenvis av «ufaglærte prosjektledere» i Norge som har ansvaret for å nå krevende mål til estimert tid og kostnad. For deg som ønsker å prestere og utvikle deg videre, er prosjektkompetanse uvurderlig.

Veien til god prosjektkompetanse er ikke så lang. Metier har utviklet kursløp som leder til god prosjektkompetanse tuftet på internasjonalt beste praksis og praktiske erfaringer fra et tusentalls prosjekter.

Hvert år har vi over 16 000 personer som velger å bedre prosjektkompetansen sin hos oss. I denne e-boken presenterer vi de kursløpene som gir deg den kompetansen du trenger for å lykkes. Kursløpene er populære fordi de raskt gjør deg til en bedre prosjektleder.

Diploma in Project Management og Advanced Certificate in Project Management har over 3000 sertifiserte kursdeltakere og brukes av et hundretalls små og store internasjonale selskaper som intern prosjektlederopplæring.

Denne e-boken vil gi deg:

  • En oversikt over studier i prosjektledelse:
    • Diploma in Project Management
    • Advanced Certificate in Project Management
  • Hvilke kurs som inngår i de forskjellige studiene
  • Læringsmål
  • Opptakskrav

Fyll ut skjemaet og last ned e-boken gratis

Last ned ved å fylle ut skjemaet