Metier søker

Konsulenter til partnernettverket i Digital

Hva er en tilknyttet konsulent?

For å kunne bistå våre kunder i deres prosjekter og initiativer, samarbeider vi med både konsulentmiljøer og deg som driver for deg selv. Vi kaller disse ressursene tilknyttede konsulenter. Som tilknyttet konsulent jobber du gjennom våre avtaler, og får mulighet til å delta i de spennende prosjektene vi er inne i, og leder.

Hva ser vi etter?

Vi ser for oss at du er spesialist innen digitalisering. Helst er du kompetent på noen av følgende områder:

 

  • Smidige metoder og smidige miljøer
  • Produktledelse, teamledelse og kontinuerlig utvikling av IT løsninger
  • Endringsledelse og organisasjonsutvikling
  • Virksomhetsarkitektur
  • Forbedring av virksomhetsprosesser, styring og ledelse
  • Scrum, SAFe, PRINCE2, PROSCI
  • Anskaffelse, kontraktledelse

Hva får du som tilknyttet konsulent hos oss?

Som tilknyttet konsulent i vårt partnernettverk får du jobbe i store, interessante og prestisjetunge prosjekter og oppdrag. Her vil du jobbe sammen med dyktige folk fra Metier OEC, innleide firmaer og andre leverandører.

Gjennom vårt partnernettverk får du tilgang til fagsamlinger og mulighet til kompetanseheving gjennom vår verdensledende kursportal.

 

 

De som jobber her sier

Charlotte Svelland Hauge

Charlotte Svelland Hauge

Seniorkonsulent

Vi har en kultur hvor profesjonelle mennesker også har lave skuldre og ikke tar seg selv så høytidelig. Det er noe jeg setter stor pris på hos Metier OEC.

Per Emil Egeland-Foyn

Per Emil Egeland-Foyn

Seniorrådgiver

I Metier OEC har vi et bredt samarbeid med spennende virksomheter og høyt fokus på utvikling. Med kort vei til beslutninger, muligheter for å påvirke og hyggelige kollegaer blir hver dag interessant.

Rine Hoem Larsen

Rine Hoem Larsen

Prosjektleder og rådgiver

Når jeg er ute hos kunder vet jeg at jeg alltid kan støtte meg på mine kollegaer i Metier OEC. Jeg opplever at vi er som et team hvor alle hjelper hverandre til å levere.

Vil du heller ringe oss?

Silje Østmoen Krafft
Rekrutteringsansvarlig i Digital
silje.ostmoen@metieroec.no
Tlf.: 904 18 908

Niels Juhl Frost
Direktør i Digital
niels.juhl.frost@metieroec.no
Tlf.: 915 53 825

Om Metier

I samarbeid med kunder, partnere og hverandre løser vi utfordringer som betyr noe. Det gjør vi gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og digital transformasjon. Sammen gjør vi endring mulig. 

Metier som organisasjon har en historie som strekker seg 40 år tilbake i tid. Organisasjonen har 250 ansatte, 800 MNOK i årlig omsetning, og en kundeportefølje bestående av ca 600 små og store virksomheter. Metier eies av det amerikanske selskapet Tetra Tech, som teller nærmere 27.000 ansatte.

Søk på stillingen