Studie

Global Executive MBA - Executive Master of Business Administration

SKEMA Business School Global Executive MBA er et prestisjepreget studieprogram rettet mot erfarne ledere fra middels til toppnivå, som ønsker å utvikle ferdigheter, atferd og tankesett de som ledere trenger for å kunne gjennomføre komplekse transformasjoner. Ambisjonen er å utdanne ledere slik at de oppnår bred kunnskap, lærer å lede sine ansatte og områder, samt at de opparbeider seg kompetanse i å  kommunisere sin visjon til bedriften.

5 dagers samlinger 4 ganger i programmet

18 eller 24 måneder

Passer kurset for meg?

Kort om studie

SKEMA Global Executive MBA, eller GEMBA, forbereder studentene på lederansvar i en hverdag som blir stadig mer preget av usikkerhet, og hvor behovet for å håndtere dilemmaer og paradokser stadig øker. Deltakerne vil lære å være omstillingsdyktige, flerkulturelle, smidige og bevisste på de nye utfordringene samfunnet står overfor.

GEMBA-programmet vil gi deg mulighet til å utvikle de ferdighetene som trengs for at du skal kunne lede din organisasjons store verdiskapingsprosesser. Dette vil, utover kapasiteten til å håndtere komplekse utfordringer, gi deg verktøy og ferdigheter til å forme din lederstil og videreutvikle dine evner.

Som student vil du utvikle evnen til å se for deg hvordan din rolle passer inn i egen organisasjon eller bransje. Studieprogrammet gjør deg i stand til å forme en transformasjon slik at den blir en driver for verdiskaping.

SKEMA Business School sin Executive MBA tilbyr muligheten for å studere i et globalt miljø, på de fem kontinentene der skolen har campus. Deltakerne vil dermed dra nytte av opplæring som kombinerer lokal og global praksis, teknologi og erfaringsdeling. Utrustet med denne unike eksponeringen er Global Executive MBA-studenter godt egnet for nye utfordringer og problemstillinger i ulike miljøer.

Målgruppe

Programmet er designet til å passe et bredt spekter av deltakere. Alt fra direktører, mellom- og toppledere, senior prosjektledere, og selvstendig næringsdrivende.

Programmet passer også godt til deg som ønsker å opparbeide deg erfaring og formell kompetanse for å kunne ta det neste steget på karrierestigen.

Hva kommer jeg til å lære?

Målene for SKEMA Global Executive MBA er definert opp mot den allerede globaliserte og digitaliserte verden vi er en del av. Med fremveksten av kunstig intelligens og, den globale pandemien vi nettopp var gjennom, har det skjedd et vesentlig skifte i de sosiale og kulturelle normene som ligger til grunn for vårt samfunn og verdensøkonomien.

Her er de fire hovedmålene for programmet:

Z
Utvid ferdighetene som trengs for å beherske kodeksen i en organisasjon, først og fremst, for å øke kunnskapen om hvordan man administrerer forretningsfunksjonene i et selskap.
Z
Få en komplett forståelse for en organisasjons sentrale verdiskapingsprosesser
Z
Lære hvordan du utvikler nye kilder til verdiskaping for å være innovativ i tillegg til å sikre bærekraftig vekst.
Z
Bli en ansvarlig leder som lytter til interessenter, og som er i stand til å engasjere mennesker både i, og utenfor, selskapet til å gjennomføre de transformasjonene som trengs for å nå selskapets ambisjoner samt for å forstå hvordan verden endrer seg.

Ettertraktet kompetanse

Prosjektkompetanse trengs i alle bransjer. Derfor er et sertifiserings- og videreutdanningsløp i prosjektledelse verdifullt for deg som ønsker kompetanse som kommer til å være ettertraktet i fremtiden.

Studie i verdensklasse

På Financial Times prestisjetunge rangering av verdens beste handelshøyskoler er Metier OEC, i samarbeid med SKEMA Business School, rangerte som et av verdens beste. SKEMA Business School er trippel akkreditert som er et bevis på at studie har et nivå i verdensklasse. Kun en prosent har denne trippel akkrediteringen rundt om i verden.

Internasjonalt beste praksis

Mastergraden du får fra SKEMA Business School er anerkjent internasjonalt, og gjør deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet. Undervisningen blir levert av instruktører som tilfredstiller kravene for å bli trippel akkreditert.

Hva betyr en trippel akkreditering for deg som student?

Utdanningen er sammenlignet mot noen av verdens beste "business schools" slik at du vet at det akademiske har høy standard.

Praktisk informasjon

Oppstart

September 2023.

Omfang

  • 18 eller 24 måneders studie - kombineres helt fint med fulltidsarbeid

Studieavgift

€ 38.000,- (mulig med forskjellige betalingsalternativer)

Format

Blandet læring som inkluderer webinarer/online forelesninger, face-to-face samlinger, online e-læringskurs.

Samlingene vil finne sted på forskjellige internasjonale lokasjoner, og hver samling varer i 5 dager. Her er det også mulig å delta digitalt dersom det ikke lar seg gjøre å reise.

Lokasjoner

SKEMA Business School har campuser i Paris (Frankrike), Raleigh (USA), Suzhou (Kina) og Belo Horizonte (Brasil), og disse vil benyttes som lokasjoner for samlingene. Dersom et eller flere av de overnevnte destinasjonene utgår pga for eksempel restriksjoner, vil samlingene flyttes til en av de andre stedene der SKEMA har campuser.

Fra våre tidligere deltakere

Gjennomsnittlig vurdering:  
 4 vurderinger
avEmmanuelle Vrålstad | Metier onExecutive MBA

SKEMAs Global Executive MBA er et intenst 2-års program som gir en fremtidsrettet oppdatering på fagene som dagens ledere trenger for å lykkes, om de jobber i en større virksomhet eller en startup.  Samlingene på ulike campuser verden rundt og den internasjonale bakgrunn til studentene og professorene gjør programmet enda mer relevant og attraktivt. Studiet er har vært krevende, men jeg angrer ikke et sekund investeringen.

avTom Patrick Scarlett | Forsvaret onExecutive MBA

Et solid, utfordrende og fremtidsrettet studium i en internasjonal kontekst.

avRune Sundland, daglig leder | Airborne AS onExecutive MBA

Gode beslutninger er basert på god kunnskap. At man i dagens globaliserte business verden kan gjøre det i en internasjonal setting, på undervisningssteder i alle verdenshjørner, har gjort dette studiet veldig verdifullt og interessant.

avAud Tronvold, Group Innovation Manager | Kongsberg Group ASA onExecutive MBA

Executive MBA-studiet har vært en krevende, men svært hyggelig og givende reise. Foreleserne har vært av meget høy kvalitet, og kombinert med de kunnskapsrike og erfarne medstudentene i gruppen har dette vært en veldig god erfaring.

Kursholdere

Dr Stéphanie Chasserio

Stéphanie Chasserio er professor i organisasjonsatferd ved SKEMA Business School. Hennes forskningsinteresser handler om kvinnelige ledere og kvinnelige entreprenører, spørsmål rundt helse og velvære på arbeidsplassen og psykososiale risikoer. Hun er medlem av SKEMA's Women in Business Chair, finansiert av Fondation Egalité Mixité.

Dr Philippe Chéreau

"Philippe Chéreau spesialiserer seg innen strategi og entreprenørskap. Hans forskningsekspertise ligger innenfor strategisk ledelse av innovasjon, forretningsmodellering i små og mellomstore bedrifter og styring av lokale innovasjonssystemer. Han leder SKEMA Business School's SKEMA Ventures-initiativ, som inkuberer og støtter studenters entreprenørielle prosjekter."

Prof Bernard Sinclair-Descagné

Bernard Sinclair-Desgagné er professor i økonomi og samfunnsansvar ved Skema Business School. Han har også undervist ved INSEAD, École Polytechnique de Montréal, HEC Montréal og École Polytechnique i Paris. Hans forskningsområder spenner fra økonomien av insentiver og organisasjon, miljøøkonomi og -politikk, risikostyring og miljøinnovasjon til samfunnsansvar og kunstig intelligens, og måling av innovasjon. Hans forskning er publisert i høyt rangerte vitenskapelige tidsskrifter.

Prof Armin Schwienbacher

Armin Schwienbacher er professor i finans ved SKEMA Business School. Hans forskningsfokus er på bedriftsøkonomi og entreprenøriell finansiering, folkefinansiering og risikokapital. Han presenterer regelmessig sin forskning på internasjonale konferanser og finansinstitusjoner, og publiserer artikler i prestisjetunge vitenskapelige tidsskrifter. Han er direktør for SKEMA Business School's FAIRR Research Centre i finans og regnskap

Mer informasjon?

Metier og SKEMA Business School tilbyr deg en unik mulighet til å endre din fremtid. Last ned brosjyre for å få mer informasjon.