Klasserom

Slik lykkes du med megaprosjekter

med Prof. Giorgio Locatelli fra Politecnico Milano

Dette kurset vil se på årsakene til kostnadsoverskridelser og forsinkelser i store, komplekse prosjekter, samtidig som det gir deg innsikt i effektive strategier for å håndtere slike utfordringer. Du vil få en forståelse for den langsiktige innvirkningen disse prosjektene har på samfunn og bærekraft.

4 timer

}

08:30 - 12:30

Kursdatoer

Det finnes dessverre ingen tilgjengelige kursdatoer for øyeblikket. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Passer kurset for meg?

Kort om kurset

I løpet av de neste to tiårene vil betydelige investeringer i industri, bygg og infrastruktur over hele verden kreve utvikling av nye teknologier og avanserte prosjektledelsesmetoder.

Dette kurset fokuserer på hvordan du skal planlegge, gjennomføre og vurdere megaprosjekter i samsvar med langsiktig verdiskapning. Kurset vil inneholde praktiske eksempler, diskusjoner og gruppeoppgaver.

Målgruppe

Kurset passer for deg som jobber med store, komplekse prosjekter, ofte kalt megaprosjekter.
Kurset passer også for deg som ønsker å dra nytte av erfaringene og innsiktene fra megaprosjekter. 

Hva kommer jeg til å lære?

Z

Du vil få unik innsikt i hvorfor de største prosjektene ikke lykkes. Du vil lære hvorfor de oftere enn andre prosjekter får kostnadsoverskridelser, forsinkelser og manglende måloppnåelse. 

Z

Du vil lære om hvordan optimisme og bias påvirker beslutningsprosesser som er særskilt viktig for store prosjekter.

Z

Du vil lære deg forskjellen mellom prosjektledelsessuksess - fokus på å oppnå spesifikke operative mål innenfor forhåndsdefinerte begrensinger og prosjektsuksess - som er en bredere tilnærming ved å vurdere strategiske mål, tilfredshet blant interessenter, kvalitet, bærekraft og de totale fordelene som prosjektet gir. 

Dette er inkludert i kurset

Klasseromsundervisning

Kurset gjennomføres som halvdags samling. Dagen vil bestå av en kombinasjon av undervisning, eksempler fra erfaring og forskning, interaktive gruppeoppgaver og diskusjoner blant deltakerne .

Erfarne kursholdere

Opplæring fra Prof. Giorgio Locatelli, en internasjonalt anerkjent ekspert innen komplekse og store prosjekter.

Morsom måte å lære på

Kursinnholdet deles opp i passelige porsjoner, krydret med praktiske eksempler, diskusjon og gruppearbeid.

Servering

Det blir servert frokost, inkludert snacks i småpauser.

Kursholder

Prof. Giorgio Locatelli, PhD
Full Professor of Complex Projects Business

Prof. Giorgio Locatelli er en anerkjent professor i store, komplekse prosjekter med spesialisering innen energi-, kjerne- og romsektorene.
Med over €1 500 000 i forskningsmidler og plassering blant verdens 2% beste forskere, er han en ettertraktet rådgiver for offentlige og private organisasjoner som IAEA, ANL og den britiske regjeringen.
Han er også en erfaren foredragsholder samt forfatter av over 100 internasjonale fagpublikasjoner.
Prof. Giorgio Locatelli er en høyt respektert ekspert som deler sin omfattende kunnskap og erfaring innen prosjektledelse og komplekse prosjekter, og er derfor en ideell kursholder for de som ønsker å styrke sine ferdigheter i dette feltet.

Bestilling

Bestill nå og sikre deg plass på kurset i dag.