Klasserom

Smidig gjennomføring

Dette kurset vil gi deg en god forståelse for hvordan man gjennomfører smidige tiltak og leveranser i praksis, ved hjelp av konkrete og populære praksiser, som Scrum, Kanban og Devops.

1 dag

}

09:00 - 16:00

Kursdatoer

Det finnes dessverre ingen tilgjengelige kursdatoer for øyeblikket. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Passer kurset for meg?

Kort om kurset

I tillegg til å være et tankesett, er smidig også en praktisk tilnærming til å utføre arbeid på en mer responsiv og effektiv måte. Dette kurset vil gi deg en hands-on innføring i hvordan man kan gjennomføre tiltak og leveranser på en smidig måte, ved hjelp av noen av de mest anerkjente verktøyene og metodene innen smidig praksis, inkludert Scrum, Kanban og DevOps.

Kurset gir en detaljert forståelse av hvordan man kan bruke disse verktøyene og metodene til å forbedre produktiviteten, fleksibiliteten og leveringshastigheten i din organisasjon. Du vil lære hvordan du kan tilpasse disse metodene til din egen unike arbeidssituasjon, og hvordan du kan håndtere de største utfordringer med de ulike praksisene.

Målgruppe

Kurset passer for alle som ønsker å lære mer om hvordan man gjennomfører smidige tiltak og leveranser i praksis.

Hva kommer jeg til å lære?

Z
Få en god forståelse av de mest populære smidige praksisene, og når og hvordan de benyttes
Z
Innsikt i hvordan du kan bruke disse metodene til å forbedre gjennomføringen av tiltak og leveranser
Z
Praktisk erfaring med å bruke disse metodene i virkelige scenarier
Z
Forståelse i hvordan du kan håndtere vanlige utfordringer og hindringer i smidig gjennomføring
Z
Innsikt i hvordan smidige metoder kan tilpasses til din unike arbeidssituasjon

En del av Smidigskolen

Dette kurset er del 2 av smidigskolen, men kan også taes som et enkeltkurs.

I neste kursmodul, «Smidig ledelse» vil vi se nærmere på hvordan man leder smidige tiltak og leveranser. Vi vil gi innsikt i viktigheten av at virksomhetsledelsen også tar til seg et smidig tankesett, hva som kjennetegner smidig ledelse, og hvordan man kan bli en smidig leder.

Dette er inkludert i kurset

Klasseromsundervisning

Kurset gjennomføres som en dags samling. Dagen vil bestå av en kombinasjon av undervisning, eksempler fra erfaringer, refleksjon og diskusjoner blant deltakerne og praktiske gruppeoppgaver.

Erfarne kursholdere

Opplæring fra profesjonelle eksperter med praktisk erfaring med bruk av smidig.

Morsom måte å lære på

Kursinnholdet deles opp i passelige porsjoner, krydret med praktiske eksempler, diskusjon og gruppearbeid.

Servering

Det blir servert lunsj, inkludert snacks i småpauser.

Kursholdere

Torbjørn Bartels

I vår Management Consulting avdeling jobber Torbjørn som rådgiver til toppledelse og virksomhetsledelse, i forbindelse med transformasjoner og strategiske initiativer. Han jobber med en rekke strategiske initiativer i offentlig og privat sektor for å bidra til å bedre virksomhetenes leveransekraft på strategisk, taktisk og operativt nivå.

Han holder også kurs innen smidig/agil, og er bl.a. sertifisert SAFe SPC.

Tidligere har han jobbet mye med virksomhetsarkitektur og prosjektledelse. Torbjørn har en sivilingeniørgrad hvor fokusområdene var prosjektledelse, endringsstyring, teknologiledelse og virksomhetsstyring av teknologibaserte virksomheter. Med både teknisk og kommersiell bakgrunn trives han i grensesnittet mellom disse to, og kommuniserer effektivt både med administrative og tekniske ressurser.

Tarjei Johre

Tarjei er sivilingeniør i Industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). I Metier har Tarjei erfaring innen bl.a. prosjektstyring, kvalitetssikring, kostnadsestimering og usikkerhetsanalyser, både for fysiske prosjekter og digitaliseringssatsinger.  

Tarjei er sertifisert PRINCE2® Practitioner og PRINCE2® Agile, har Advanced Certificate i prosjektledelse fra SKEMA Business School, og er AACE-sertifisert innen kostnadsestimering. Han er kursholder i bl.a. prosjektledelse og smidige metoder. Han har en bachelorgrad i filosofi fra NTNU, med spesialisering innen forretningsetikk.

Bestilling

Bestill nå og sikre deg plass på kurset i dag.