Nytt jobbstøtteverktøy får bidrag av Forskningsrådet

helse

01. mars 2021

Tidligere i år lanserte Metier en kunnskaps- og læringsportal – myMetier+. Allerede nå merker vi en stor interesse rundt produktet, og at det dekker et behov i markedet som det ikke finnes andre gode løsninger for per i dag. myMetier+ er et oppslagsverk som består av blant annet e-leksjoner, videoleksjoner, maler, sjekklister, ordliste, praktiske eksempler og artikler med et «how-to» fokus. Løsningen er abonnementsbasert og gir deg verktøyene du trenger for å gjøre en bedre jobb med dine prosjekter.

Prosjektet fikk godkjent støtte av Forskningsrådet gjennom SkatteFUNN-ordningen (Skattefradrag for Forskning og Utvikling i et Nyskapende Næringsliv) som er til for å motivere norske virksomheter til å øke satsing på forskning og utvikling. Gjennom denne ordningen bidrar Forskningsrådet med midler til utvikling av nye varer, tjenester eller produksjonsprosesser, som ikke er på markedet i dag, og som kan være til nytte for virksomheten og føre til ny kunnskap eller ferdigheter. Det at vi har fått godkjent støtte har bidratt til at vi har kunnet ta produktet et stort steg videre.pros

Vi er stolte av å kunne tilby et jobbstøtteverktøy som vil gjøre prosjekthverdagen enklere. Her vil du få faglig påfyll med det nyeste innen prosjektfaget og tilgang til innhold som du kan ta i bruk direkte i dine prosjekter.

Hva er myMetier+?

 • Et jobbstøtteverktøy for deg som jobber med prosjekter
 • Et faglig oppslagsverk som består av blant annet e-leksjoner, videoleksjoner, maler, sjekklister, ordliste, praktiske eksempler og artikler med et «how-to» fokus.
 • Portalen vil være i kontinuerlig utvikling med nytt innhold og nye funksjonaliteter
 • Løsningen selges som et årsabonnement

Fordeler ved å bruke myMetier+

Rask og enkel tilgang til kvalitetssikret faglig innhold samlet ett sted
Praktiske verktøy som maler, sjekklister og veiledninger som kan tas i bruk direkte
Kontinuerlig påfyll av nytt faginnhold slik at du enkelt kan holde din kompetanse oppdatert
Forsterket læringseffekt av tradisjonell prosjektopplæring gjennom repetisjon og refleksjon

Nytte for virksomheten du jobber i

 • Faglig støtte lett tilgjengelig for alle ansatte
 • Bidrar til at ny kunnskap blir tatt i bruk
 • Alltid tilgang til nytt faglig innhold som gir ansatte ny kunnskap og inspirasjon i en travel hverdag
 • Sparer tid ved at alle har tilgang til mindre læringselementer når som helst slik at de slipper å søke etter relevant informasjon på nett
 • Sikrer et felles oppslagsverk og språk ved å tilgjengeliggjøre beste praksis
 • Skaper en god læringskultur
 • Bidrar til at virksomhetene lykkes med enda flere prosjekter

Vil du vite mer? Klikk her for mer informasjon.

Klikk på videoen under for å få en demonstrasjon av myMetier+.

Har du lest?

Atea satser stort på kompetanseheving

Atea satser stort på kompetanseheving

Hvordan får man en bedrift til å snakke samme språk, trekke i samme retning og ha en enhetlig, samkjørt bedriftskultur? Når vi snakker om kompetanseheving, tenker vi ofte at dette er et steg for den ansatte i å sikre seg en god karriereprogresjon, samtidig som det...

Caverion sikrer økt prosjektkompetanse i sin organisasjon

Caverion sikrer økt prosjektkompetanse i sin organisasjon

Caverion øker sin satsing på kompetanseheving innen prosjektledelse og eierstyring. Som et ledd i dette har de inngått en samarbeidsavtale med oss i Metier. Målet er å øke prosjektlederkompetansen på alle nivåer, ved å gi ansatte tilbud om utviklingsløp med...

Metier fornyer partnerskapet med Oslo Business Forum

Metier fornyer partnerskapet med Oslo Business Forum

Metier har valgt å fornye partnerskapet med den årlige næringslivskonferansen Oslo Business Forum (OBF), som foregår 26. - 27. september. Dette to-dagers arrangementet er en viktig møteplass for ledere og mellomledere i Norge, og derfor var det naturlig for oss å...