Steffen Sutorius har begynt i Metier

helse

01. mars 2023

Tidligere administrerende direktør i Digitaliseringsdirektoratet, Steffen Sutorius, har begynt i stillingen som Business Director med ansvar for offentlig- og helsesektor i vår Management Consulting-divisjon. Steffen har jobbet i Metier tidligere, blant annet som leder for konseptvalg og forretningsplaner i samme divisjon.

– Når man vurderer å bytte jobb, er det noen faktorer som skal være å plass for at man tar steget, sier Steffen. Jeg husket Metier som en arbeidsplass med hyggelige kolleger, godt og uformelt arbeidsmiljø og mange spennende oppgaver. Det samme opplever jeg når jeg er tilbake; dyktige og hyggelige kolleger og et firma som påvirker samfunnet på mange viktige og spennende felter. Det er veldig stas å være tilbake her.

Etablerte Norges første Digitaliseringsdirektorat

I tiden utenomhus har Steffen ledet Direktoratet for forvaltning og IKT gjennom store omstillinger, og vært med på å etablere Norges første Digitaliseringsdirektorat. Erfaringene han tar med seg fra dette arbeidet vil være av stor verdi for Metiers mål om å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

– Jeg er stolt av hva mine kolleger har fått til i Digitaliseringsdirektoratet, men jeg ser samtidig frem til å ta fatt på nye utfordringer, sier Steffen.

Med mot målet om bærekraftig utvikling

Som Business Director i Metiers Management Consulting-divisjon, vil Steffen hjelpe Metier i arbeidet mot visjonen om å bidra til bærekraftig samfunnsutvikling. Dette gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

– Jeg blir glad hvis jeg kan få kolleger og kunder til å skinne, og som konsulent ser jeg frem til å løse viktige samfunnsoppdrag sammen med våre kunder sier Steffen

– De av oss som kjenner og har hatt gleden av å jobbe med Steffen tidligere vet at han kommer til å bli et veldig godt tilskudd hos oss, sier divisjonsleder Alexander Smidt Olsen. Steffen har bred kompetanse og sterke analytiske og strategiske egenskaper – i tillegg til at han er en bra fyr.

Det å henge med i tiden og sørge for at organisasjonen hele tiden holder seg faglig oppdatert er viktig for å møte morgendagens problemstillinger, forteller Steffen videre.

–Jeg er spesielt imponert over den posisjonen Metier har tatt i fornybar-sektoren, sier han. Dette gir oss en unik fordel sammenlignet med mange andre, og kolleger i Metier får muligheten til å påvirke fremtidens grønne skifte som er helt nødvendig. Det tenker jeg er uvurderlig når vi nå står overfor en situasjon hvor dagens regjering setter føringer for å bruke mindre konsulenter. Da må vi være best på det vi gjør. Her mener jeg vi stiller sterkt.

Er du nysgjerrig på mulighetene hos oss? Du kan lese mer her.

Har du lest?

OneCo satser på bedriftsintern kompetanseheving

OneCo satser på bedriftsintern kompetanseheving

OneCo øker sin satsing på kompetanseheving innen prosjektledelse og eierstyring. Som et ledd i dette har de inngått en samarbeidsavtale med oss i Metier. Målet er å øke prosjektlederkompetansen på tvers av organisasjonen og bygge ledere som får fremtidens...

Omvendt mentoring – dette har vår COO lært av Charlotte

Omvendt mentoring – dette har vår COO lært av Charlotte

Hvordan kan vi inspirere unge, kvinnelige ledertalenter, og samtidig sørge for at de unges stemmer blir hørt hos nettopp ledelsen? Leder- og styreverv er fremdeles mannsdominert, og det er en viktig oppgave å utjevne forskjellene. Tema for årets kvinnedag er «inspire...

Løft for området bak Colosseum

Løft for området bak Colosseum

Fridtjof Eiendom har transformert området bak Colosseum Kino fra grått og skyggefullt til en levende del av Majorstuen. Da reMarkable nå i februar flyttet inn i sitt nye hovedkontor, markerte det en viktig milepæl i utviklingen av området, samtidig som reMarkable har...