Møt våre nyansatte – Metier styrker laget i Construction og Digital

helse

22. februar 2024

I februar fikk vi hele seks nye kolleger i Metier, alle sterke profiler. De vil bidra med ulik kompetanse og erfaring inn i allerede sterke fagmiljøer i Digital og Construction. Her blir du bedre kjent med dem.

 

Møt våre nye kolleger i Construction 

Marius Salen

Sivilingeniøren Marius har blant annet verdifull erfaring fra rådgiversiden i et av de største infrastrukturprosjektene i Norge.

- Jeg valgte Metier fordi jeg ønsker å lære av de dyktige folkene der, og fordi selskapet har et sterkt fokus på kompetanse, utvikling og å ha det gøy på jobb!

Simen Hjelseth

Simen har verdifull hands-on erfaring som lærling, montør og anleggsleder, og samtidig Master i ingeniørfag Bygg fra København. Simen kommer til oss fra rådgiversiden og har allerede fått erfaring fra byggherre-siden.

- Jeg kjenner meg igjen i Metier sine holdninger og er glad for å kunne være del av prosjekter som løser utfordringer som betyr noe og at vi holder det vi lover.

Bjørnulf Lie Lande

Sivilingeniøren innen industriell økonomi fra NTNU har hatt full kontroll på prosjektstyringen i komplekse, tverrfaglige prosjekter offshore og vil tilføre oss og våre kunder verdifull kapasitet og kompetanse.

- Valget falt på Metier fordi jeg ønsket å løfte det akademiske nivået på min kompetanse innenfor prosjektstyring, og for å bli en del av et større fagmiljø. Jeg ser frem til å bryne kunnskapen min i de ulike fagmiljøene i ulike bedrifter, og dermed utvikle et sterkere faglig grep om prosjektstyring og ledelse.

Karl Inge Halleraker

Karl Inge har over 20 års erfaring med kapitalprosjekter. Han har stor bredde i sin bakgrunn med bl.a. prosjektstyring og prosjektledelse for noen av de største og mest komplekse prosjektene hos Lundin. I kombinasjon med en sentral lederrolle i Freyrs prosjektorganisasjon tilfører han en svært god kombinasjon av kvalitet, nysgjerrighet og erfaring for Metier og våre kunder.

- Jeg valgte å begynne i Metier på grunn av deres anerkjente omdømme og kompetanse innen prosjektledelse. Som en del av Metier ser jeg frem til å kunne bidra med min erfaring i å forme fremtidige suksesshistorier og bidra til å løse komplekse utfordringer for våre kunder.

Kjell Vidar Vesterdal

Kjell Vidar er Siviløkonom og kommer til oss som svært erfaren Senior Planner fra Aker Carbon Capture. Han har med seg solid erfaring fra store internasjonale aktører i olje og gass sektoren som GE, ABB og Aker før han nå kommer til oss for å bistå våre kunder bl.a. innen det grønne skiftet.

- Jeg ønsket å begynne i Metier for å få større variasjon i egen prosjektportefølje og samtidig være del av et sterkt fagmiljø innen mitt område.

Møt vår nye kollega i Digital

Petter Møller

Petter har lang fartstid som leder, prosjekt- og programleder for flere av de store IT- og transformasjonsprosjektene i offentlig sektor, spesielt innenfor helse. 

- Jeg ville begynne i Metier fordi jeg ønsket å være med på det beste laget, og i et arbeidsmiljø som tar godt vare på sine ansatte.

Petter tilfører innsikt og erfaring fra øverste hylle, og vi er svært glade for å ha han med!

Vil du jobbe med noen av Norges mest spennende kunder og oppdrag?

Les mer om mulighetene på våre karrieresider.

Har du lest?

OneCo satser på bedriftsintern kompetanseheving

OneCo satser på bedriftsintern kompetanseheving

OneCo øker sin satsing på kompetanseheving innen prosjektledelse og eierstyring. Som et ledd i dette har de inngått en samarbeidsavtale med oss i Metier. Målet er å øke prosjektlederkompetansen på tvers av organisasjonen og bygge ledere som får fremtidens...

Omvendt mentoring – dette har vår COO lært av Charlotte

Omvendt mentoring – dette har vår COO lært av Charlotte

Hvordan kan vi inspirere unge, kvinnelige ledertalenter, og samtidig sørge for at de unges stemmer blir hørt hos nettopp ledelsen? Leder- og styreverv er fremdeles mannsdominert, og det er en viktig oppgave å utjevne forskjellene. Tema for årets kvinnedag er «inspire...

Løft for området bak Colosseum

Løft for området bak Colosseum

Fridtjof Eiendom har transformert området bak Colosseum Kino fra grått og skyggefullt til en levende del av Majorstuen. Da reMarkable nå i februar flyttet inn i sitt nye hovedkontor, markerte det en viktig milepæl i utviklingen av området, samtidig som reMarkable har...