Metier søker

Prosjektledere og -direktører 

Ikke alle jobber med samfunnsnyttige, komplekse prosjekter. Men noen gjør det.

Vi har en betydelig posisjon i markedet og er i vekst

 Derfor ser vi etter nye, dyktige kolleger som vil være med oss og bidra til samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter.

Vi har ansvar for byggherrens prosjektledelse og fokuserer på at kunden får riktig prosjekt og maksimal verdi for sin investering. Derfor søker vi etter de alle beste hodene innen bygg, helsebygg og industri. Kanskje er du vår fremtidige kollega?

 

Er du den vi ser etter?

Når vi nå skal styrke vår virksomhet innen bygg, helsebygg, infrastruktur og industri, ser vi etter deg som har kompetanse og erfaring innen prosjektledelse, planlegging og gjennomføring av prosjekter.

I våre prosjekter fyller vi stillinger som: 

 • Prosjektdirektør
 • Prosjektleder
 • Delprosjektleder bygg/ tekniske fag
 • Prosjektstyringsleder
 • Prosjektleder prosjektering
 • ITB-koordinator/ systematisk ferdigstillelse
 • Fremdriftsplanlegger
 • Utstyrsplanlegging og -anskaffelse

 

 

Du har kompetansen, vi har mulighetene

Du kan ha flere typer bakgrunn for å passe inn hos oss. Faglig og erfaringsmessig mangfold er noe vi setter pris på. Vi har i hovedsak tre hovedforretningsområder med mange ulike muligheter. Stillingene vi ønsker å fylle krever relevant MSc eller tilsvarende (andre nivåer kan kompenseres gjennom erfaring).

Industri og infrastruktur

Vi søker folk med kompetanse innen kontraktkoordinering, prosjektstyring, planlegging, systematisk ferdigstillelse og gode, erfarne prosjekt- og prosjekteringsledere.

Helsebygg

Er du god på brukerutstyr, tidligfase-rådgiving, eller byggnær IKT? Eller er du kanskje en erfaren prosjektleder innen bygg og teknikk/elektro? Da er det deg vi ser etter.

Bygg og miljø

Vår avdeling bygg og miljø søker både junior og senior prosjektledere innen bygg og teknikk. Vi er også interesserte i deg som har erfaring med systematisk ferdigstillelse.

Ingen som passer helt for deg? Ta likevel kontakt!

Vi er alltid ute etter flinke folk og vil gjerne at du tar kontakt om du skulle være nysgjerrig på jobb hos oss, selv om ikke du er helt sikker på hvor eller om du passer inn innenfor våre forretningsområder.

Hva får du hos oss?

Vi er en ledende virksomhet innen prosjektledelse, med en unik og variert kundeportefølje. Som organisasjon er vi summen av våre ansatte. Derfor har vi en flat struktur, der medarbeiderne våre hele tiden er i fokus.

I Metier vil du ha mulighet til å jobbe med mange varierte kunder og oppdrag, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling.

Vi preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kolleger, og et bredt spekter aktiviteter – både faglige og sosiale. I Metier setter vi trivsel høyt på dagsorden.

Vi tilbyr blant annet: 

 • Spennende oppdrag som har stor innvirkning på samfunnet rundt oss, oftest i team med andre i Metier eller våre partnere
 • Tilgang på kurs i Metierskolen, og mulighet for videre sertifiseringer
 • Et godt miljø hvor det er høyt under taket
 • Sport- og fritidsgruppe hvor du får alt fra kajakk-kurs, topptur, sykkellag og yoga til løpegruppe.
 • Unge Prosjektledere - samhandlingsgruppe for yngre medarbeidere
Carl Petter Lehne

Deg som person og vårt miljø

Vi håper at du, i likhet med oss, er entusiastisk og at du er flink til å engasjere andre. Du må være opptatt av å levere verdi for våre kunder, evne å kommunisere godt internt i prosjektgruppen og eksternt med prosjekteiere, brukere, samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet.

Hos oss får du være en del av en uformell kultur med stor takhøyde og mye moro. I Metier støtter vi hverandre og viser interesse for hverandres arbeid. Dette gjelder både på kontoret, og ute i prosjekter hos kunder hvor du kan jobbe sammen med en eller flere Metier-kolleger og konsulenter fra våre partnere.

Les mer om oss

Løft for området bak Colosseum

Løft for området bak Colosseum

Fridtjof Eiendom har transformert området bak Colosseum Kino fra grått og skyggefullt til en levende del av Majorstuen. Da reMarkable nå i februar flyttet inn i sitt nye hovedkontor, markerte det en viktig milepæl i utviklingen av området, samtidig som reMarkable har...

Spørsmål om stillingen?

Trygve Rastad
Talent Acquisition Manager
trygve.rastad@metier.no
Tlf.: 996 09 086

Jan Eklund
Divisjonsdirektør - Construction
jan.eklund@metier.no
Tlf.: 951 04 512

Om Metier

I Metier løser vi utfordringer som betyr noe, både for våre kunder og for samfunnet generelt. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

Målet vårt er å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ.