Metier søker

Prosjektledere og -direktører innen bygg og anlegg

Ikke alle jobber med landets mest prestisjefylte og komplekse prosjekter. Men noen gjør det.

Ønsker du deg nye utfordringer?

Vi har en betydelig posisjon i markedet og er i vekst.

Derfor ser vi etter nye, dyktige kolleger som vil være med oss og lede store forbildeprosjekter, og bidra til samfunnsutvikling gjennom bedre prosjekter.

Vi har ansvar for byggherrens prosjektledelse og høyt fokus på at kunden får riktig prosjekt og maksimal verdi for sin investering. Derfor søker vi etter de alle beste hodene innen bygg og anlegg. Kanskje er du vår fremtidige kollega?

 

Er du den vi ser etter?

Når vi nå skal styrke vår virksomhet innen bygg, helsebygg, industri og infrastruktur, ser vi etter deg som har kompetanse og erfaring innen prosjektledelse, planlegging og gjennomføring av prosjekter.

I våre prosjekter fyller vi stillinger som: 

 • Prosjektdirektør
 • Prosjektleder
 • Delprosjektleder bygg/ tekniske fag
 • Prosjektstyringsleder
 • Prosjektleder prosjektering
 • ITB-koordinator
 • Fremdriftsplanlegger

 

 

Du har kompetansen, vi har mulighetene

Du kan ha flere typer bakgrunn for å passe inn hos oss. Faglig og erfaringsmessig mangfold er noe vi setter pris på.  Vi har i hovedsak tre hoved-forretningsområder med mange ulike muligheter. Stillingene vi ønsker å fylle krever relevant MSc eller tilsvarende (andre nivåer kan kompenseres gjennom erfaring).

Infrastruktur og industri

Vi søker folk med kompetanse innen kontraktkoordinering, prosjekteringsstyring, planlegging, systematisk ferdigstillelse og gode, erfarne prosjekt- og prosjekteringsledere.

Helsebygg

Er du god på brukerutstyr, tidligfase-rådgiving, eller byggnær IKT? Eller er du kanskje en erfaren prosjektleder innen bygg og teknikk/elektro? Da er det deg vi ser etter.

Bygg og miljø

Vår avdeling bygg og miljø søker både junior og senior prosjektledere inne bygg og teknikk. Vi er også intresserte i deg som har erfaring med systematisk ferdigstillelse.

Ingen som passer helt for deg? Ta likevel kontakt!

Vi er alltid ute etter flinke folk og vil gjerne at du tar kontakt om du skulle være nysgjerrig på jobb hos oss, selv om ikke du er helt sikker på hvor eller om du passer inn innenfor våre forretningsområder.

Hva får du hos oss?

Vi er en ledende virksomhet innen prosjektledelse, med en unik og variert kundeportefølje. Som organisasjon er vi summen av våre ansatte. Derfor har vi en flat struktur, der medarbeiderne våre hele tiden er i fokus.

I Metier vil du ha mulighet til å jobbe med mange varierte arbeidsoppgaver, ha stor fleksibilitet i stillingen og gode muligheter for karriereutvikling.

Vi preges av et aktivt og inkluderende arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer, og et bredt spekter aktiviteter – både faglige og sosiale. I Metier setter vi trivsel høyt på dagsorden.

Vi tilbyr blant annet: 

 • Konkurransedyktig lønn og gode betingelser
 • Moderne lokaler på Skøyen
 • Tilgang på kurs i Metierskolen, og mulighet for videre sertifiseringer
 • Et godt miljø hvor det er høyt under taket
 • Spennende oppdrag, oftest i team med andre i Metier eller våre partnere
 • Sport- og fritidsgruppe hvor du får alt fra kajakk-kurs, topptur, sykkellag og yoga til løpegruppe.
 • Unge Prosjektledere - samhandlingsgruppe for yngre medarbeidere
Carl Petter Lehne

Deg som person og vårt miljø

Vi håper at du, i likhet med oss, er entusiastisk og at du er flink til å engasjere andre. Du må være opptatt av å levere verdi for våre kunder, evne å kommunisere godt internt i prosjektgruppen og eksternt med prosjekteiere, brukere, samarbeidspartnere og andre aktører i prosjektet.

Hos oss får du være en del av en uformell kultur med høy takhøyde og mye moro. I Metier støtter vi hverandre og viser interesse for hverandres arbeid. Dette gjelder både på kontoret, og ute i prosjekter hos kunder hvor du kan jobbe sammen med en eller flere Metier-kolleger og konsulenter fra våre partnere.

Les mer om oss

Metier lanserer ny norsk undersøkelse om Generativ AI

Metier lanserer ny norsk undersøkelse om Generativ AI

I løpet av desember ble Generativ AI (Gen AI) og Chat GPT en del av de fleste lunsjsamtaler i landet. Det ble raskt klart for oss at vi måtte forstå hva vi stod overfor; hva dette ville bety for norske organisasjoner. Vi kunne ikke finne rapporter på området, og tok...

Bilfinger løfter kompetansen innen prosjektledelse

Bilfinger løfter kompetansen innen prosjektledelse

15 ingeniører fra Bilfinger E&P Nordics AS har allerede fullført trinn 1 i kompetanseprogrammet som skal løfte prosjektledelses- og prosjektgjennomføringskompetansen i selskapet. Dette er en langsiktig satsing for å heve kompetansen i organisasjonen, og dermed ha...

Spørsmål om stillingen?

Trygve Rastad
Talent Acquisition Manager
trygve.rastad@metier.no
Tlf.: 996 09 086

Jan Eklund
Divisjonsdirektør - Construction
jan.eklund@metier.no
Tlf.: 951 04 512

Om Metier

I Metier løser vi utfordringer som betyr noe, både for våre kunder og for samfunnet generelt. Vårt samfunnsoppdrag er å bidra til bærekraftig utvikling gjennom bedre prosjekter, virksomhetsutvikling og transformasjon.

Målet vårt er å være det selskapet kundene kontakter når de skal planlegge og gjennomføre verdiskapende prosjekter, utviklings- og endringsinitiativ.

Meld din interesse

Legg igjen din kontaktinformasjon, så hører du fra oss.