Erfarne

Metier er i sterk vekst med økende oppdragsmengde fra krevende og interessante kunder, i både privat og offentlig sektor.

Hilde Austbø

Hilde Austbø

Rekrutteringsansvarlig

Tlf: (+ 47) 481 16 989
Send epost

erfarne_article_img

For deg som søker nye utfordringer

Som ansatt i Metier vil du arbeide i en av våre fire virksomhetsområder som representeres gjennom kompetanseutvikling, rådgivning, prosjektressurser og prosjektsystemer. Som ansatt vil du hovedsakelig arbeide i en av disse, men Metier er organisert  slik at du også kan delta i tverrfaglige prosjekter sammen med medarbeidere fra flere av de andre virksomhetsområdene.

Alle våre ansatte har fri tilgang til det mest anerkjente prosjektakademiet i Europa, Metier Academy, for å formalisere og dokumentere tilegnet prosjektkompetanse. Vi har blant annet kurs innen prosjektstyring og risiko, samt sertifiseringer av internasjonale standarder PRINCE2®/PMP). Vi gir også våre ansatte kurs rettet mot en karriere i selskapet innen ledelse, salg m.m.

Metier er i sterk vekst med økende oppdragsmengde fra krevende og interessante kunder, i både privat og offentlig sektor. Vi er alltid på utkikk etter flere dyktige medarbeidere. Dersom vi ikke utlyser en stilling som passer til din bakgrunn anbefaler vi at du sender oss en åpen søknad.