Great Place to Work

Metier har igjen blitt kåret som en av Norges beste arbeidsplasser. For tredje år på rad har vi bemerket oss i kategorien for mellomstore virksomheter, kategorien hvor det var størst konkurranse med flest deltagere og høyest snitt.

 

Hilde Austbø

Hilde Austbø

Rekrutteringsansvarlig

Tlf: (+ 47) 481 16 989
Send epost

Metier på topp 10 i Great Place to Work 2016

«Vi er veldig stolte av dette resultatet», sier Halvard Kilde, administrerende direktør i Metier. «Vi jobber kontinuerlig for å videreutvikle Metier som en attraktiv arbeidsplass. Great Place to Work® sin undersøkelse og kåring er et uttrykk for at vi lykkes. Våre medarbeidere verdsetter å jobbe i et sterkt fagmiljø som byr på spennende og varierte oppgaver, i en kultur basert på lagånd, humor og stor grad av tillit.»

Hvert år sender Great Place to Work® ut medarbeider- og praksisundersøkelser til deltagende virksomheter, disse gir ledere operativ innsikt som danner grunnlag for målrettet utvikling av organisasjonen. Dataene gir også mulighet for å sammenligne egne resultater og praksiser med eksterne benchmarks.

great-place-to-work

Fornøyde medarbeidere fra Metier mottar prisen for en av de ti beste arbeidsplassene i Norge i kategorien «mellomstore bedrifter». Dette er tredje år på rad Metier er inne på listen.